Silfver-Yra..

23 Apr

Så var det dags för fräcka och fina Ottawa Senators att göra en allvarlig push mot andra rundan i cupslutspelet 2012. Härlig moral kombinerat med vass och sannerligen orädd coaching – eller vad skall man säga om beslutet att sätta in Jakob Silfverberg i första-linan tillsammans med Michalek och Spezza i kväll.. ? Lita också på att taket lyfter när NR 11 Daniel Alfredsson skrinnar in på isen.

Lite av denns stil; 

http://youtu.be/qXS49FA7o6s

Kvällens matcher ;

Ottawa vs Rangers 1 och 2-1 ; Detta skall bli synnerligen intressant. Jag ser att oddsmakers har tryckt NY Rangers en del och det är i alla enkelhet ganska ofattbart.  Sens har faktiskt rakt igenom denna serie varit det bättr eoch framförallt hungrigare av de två lagen. I stort så tycker jag att man kan ta bort match ett – eller en period av denna och sedan tilldöma typ 11 av 14 perioder till Ottawa som har legat på fysiskt och visat skill.. Fantasktisk bra spel av footsoliders som Condra , O Neil , Konopka i PK och i fem mot fem as well.. Sens blålinje har också varit stabil.. Vi ger ett stort plus till veteranerna Kuba och Gonchar som verkligen har tagit i under detta slutspel. Framåt har det varit mer än godkänt överlag och det borde inte bli mindre tändning med Silfverberg , Alfredsson på isen.. Rangers har som sagt varit en besvikelse och utan Lundqvists storspel så hade Ottawa plockat hem den här serien vid det här laget.. Go and get them boys.. !  Hagelin tillbaka för Rangers är ett plus – Boyle out för Rangers.. !

Hawks vs Phoenix 1x och 3-2 i ot ; Hawks gnetar på.. Vinst i ot senast och mål av Jonathan Toews inger förhoppning.. Klart plus också att Cory Crawford fick till det.. Känns som det kommer att krävas en sjunde och avgörande match i den här serien.Men se upp.. Phoenix är bra och har utmärkta stats i United Center.

Lev Hockey

Micke

Lämna en kommentar